EVENEMENTEN / VERENIGING / SCHOLEN

EVENEMENTEN & PROMO

GRENZELOZE MOGELIJKHEDEN, klik hier

Textiel brengt een merk of een boodschap op een persoonlijke, duurzame en vaak leuke manier tot leven. Stoffen worden daarom vaak gebruikt als middel voor promotionele activiteiten, van uniformen voor verkoopteams tot gratis promotiemateriaal voor producten, diensten en evenementen. Textiel dat gebruikt wordt voor promotionele doeleinden dient voordelig geprijsd te zijn voor grote hoeveelheden. Tegelijkertijd is het belangrijk dat de kwaliteit uitstekend is en dat er een perfect oppervlak is om te decoreren.

PROMOTIE-TEAMS & STREET MARKETING

U wilt dat uw promotieteams opvallen, maar u wilt ook dat ze zich prettig voelen, zodat ze de beste prestaties kunnen leveren.

B&C Collection biedt een keur aan T-shirts, poloshirts, sweatshirts en jacks, specifiek toegesneden op de wensen van deze actieve teams, en garandeert de beste zichtbaarheid van uw merk of boodschap

EVENEMENTEN

SAVE THE DATE

Evenementen zijn big business, van tournees van bands tot kunsttentoonstellingen, van beurzen tot sportwedstrijden. De boodschap kan veranderen maar textiel blijft de eerste keus als het gaat om de promotie van veel evenementen: voor, tijdens en zelfs nadat ze plaatsvinden, en soms worden het zelfs verzamelobjecten! Door het gebruik van de beste stoffen garandeert B&C Collection duurzaamheid en perfecte bedrukbaarheid, zelfs voor de basic modellen die in grote hoeveelheden zeer voordelig zijn. Van klassiek tot zeer modieus: ook voor uw evenement hebben we het perfecte model.

MERCHANDISING & LICENTIES

CREATE AN ICON

Films, TV-programma's, video games en zelfs artiesten - hebben allemaal volgers die gek zijn op merchandise van hun favorieten, en textiel is daarbij vaak het populairst. T-shirts, sweatshirts en lichtgewicht jacks zijn vaak de eerste keus voor deze veelal iconische ontwerpen. Stijl is uiteraard essentieel om een aantrekkelijk product voor de consument te maken.

Outfit Factory

BEZOEK ONS

Store Lier -Mechelsesteenweg 198 - 2500 Lier

Store Antwerpen - Herentalsebaan 83 - 2150 Borsbeek

BEL ONS

BE +32 3 369 14 14

NL +31 40 808 0003

BESTEL ONLINE

www.outfitfactory.be

MAIL ONS

sales@outfitfactory.be

Openingsuren

MAANDAG - VRIJDAG

9:00 - 18:00

ZATERDAG

10:00 - 16:00

ZONDAG

Gesloten

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin