INDUSTRIE

Industriële kleding

In deze tijd van stevige concurrentie is het belangrijk om uw bedrijf te laten opvallen. Het leveren van kwaliteit in vakmanschap, aandacht voor details en een geweldige klantenservice dragen allemaal bij aan het welvaren van uw bedrijf, en de professionele uitstraling van uw team onderstreept dit.

BEVEIILIGING

ZICHTBARE BEVEILIGING

Beveiliging is een groeiende bedrijfstak, of het nu gaat om bedrijfsgebouwen, musea en theaters of clubs en muziekevenementen. Verschillende gelegenheden zullen verschillende uniformen vereisen, maar er is één leidend principe - de noodzaak van gezag en zichtbaarheid. Als uw bedrijf gebruikmaakt van beveiligingspersoneel wilt u zeker weten dat u voor elke situatie de juiste uitrusting heeft, zodat uw teams er vlot en herkenbaar uitzien in kleding van goede en duurzame kwaliteit

AUTOMOBIEL-INDUSTRIE

VLOT EN TECHNISCH

Van de receptie tot de werkplaats, in automobiel- en technische bedrijven stimuleren het merkimago en het professionalisme de winstgevendheid. Laat uw teams er daarom op hun best uitzien met de juiste werkkleding, ongeacht de taak van de teamleden. Ze moeten zich prettig voelen om hun werk op een veilige manier te verrichten. Ze willen slijtvaste kledingstukken die makkelijk te onderhouden zijn, en u wilt dat ze er goed uitzien en uw bedrijf het professionele imago geven dat het verdient.

INDUSTRIËlE KLEDING

ROBUUSTE BESCHERMING

Ongeacht de eisen die aan de functie gesteld worden , is het belangrijk dat uw medewerkers beschikken over kwalitatief hoogwaardige werkkleding. Industriële werkkleding moet in eerste instantie functioneel en comfortabel zijn en de nodige bescherming bieden. Als de kleding daarnaast ook nog duurzaam is, weet u zeker dat uw medewerkers er op de lange termijn goed uit blijven zien en zich goed blijven voelen. Dankzij het gebruik van innovatieve materialen en technologieën is de B&C PRO Collection (broeken, T-shirts, poloshirts, sweaters, softshells en jassen) duurzaam en slijtvast. Tegelijkertijd is hij comfortabel en professioneel aantrekkelijk. Alle kledingstukken van B&C PRO zijn zo ontworpen, dat ze eenvoudig gedecoreerd kunnen worden. Het is functionele, slimme kleding waarmee u uw bedrijf kunt promoten.

Bekijk hier onze werkkledingshop!

Outfit Factory

BEZOEK ONS

Store Lier -Mechelsesteenweg 198 - 2500 Lier

Store Antwerpen - Herentalsebaan 83 - 2150 Borsbeek

BEL ONS

BE +32 3 369 14 14

NL +31 40 808 0003

BESTEL ONLINE

www.outfitfactory.be

MAIL ONS

sales@outfitfactory.be

Openingsuren

MAANDAG - VRIJDAG

9:00 - 18:00

ZATERDAG

10:00 - 16:00

ZONDAG

Gesloten

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin