Zorg & Wellness

ZORG & WELLNESS kleding

Bij The Outfit Factory werken we samen met "De Berkel" voor onze zorg- & wellnesskledij. 

Comfortabele beroepskleding voor alle sectoren in de gezondheidszorg: van bedrijfskleding ziekenhuis tot bedrijfskleding verzorging. De Berkel is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van beroepskleding voor de zorg. De Berkel biedt u grote diversiteit aan modieuze en smaakvolle collecties in bedrijfskleding zorg online. Voor iedere doelgroep is een eigen collectie bedrijfskleding samengesteld, afgestemd op de eisen van de betreffende drager:

  • Trendcollectie - modieuze beroepskleding voor verzorgenden, verpleegkundigen, welness, schoonheidsspecialiste, pedicures, etc.
  • Casual collectie - beroepskleding uitermate geschikt voor ouderenzorg, restauratieve en ondersteunende diensten.
  • Feel Free collectie - polohessen en pantalons met een sportieve uitstraling.
  • Basics collectie - basiscollectie beroepskleding voor de medische sector.
  • ZorgTotaal - projectmatige conceptlijnen voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

Bij OUTFIT FACTORY hebben we een ruim aanbod aan kledij voor de professional die actief is in de zorg- en wellness sector. Ons gamma is verdeeld in een mannen en damescollectie.

DAMES

We hebben allerlei broeken in de aanbieding, van lange tot driekwarts- en korte broeken. Onze broeken zijn speciaal ontworpen voor de dame die zich dagelijks inzet voor het welzijn van anderen. Bent u een zelfstandig verpleegster, uitbater van een wellness of verantwoordelijke voor de aankoop van beroepskledij in een ziekenhuis? Dan zult u zeker een broek vinden die aan uw wensen voldoet op onze website.

Ook hebben we een gamma aan t-shirts en polo's. Onze polo's zijn beschikbaar in de klassieke witte kleur, maar ook in allerlei andere fleurige kleuren. Bovendien hebben we ook iets in ons assortiment voor de dame in verwachting


HEREN

Ook voor de heren die actief zijn in de zorg - en wellness sector heeft Outfitfactory wat in de aanbieding. Zo hebben we een ruim aanbod aan broeken. Verder hebben we ook polo's en t-shirts voor mannen, speciaal ontworpen voor de zorgsector.

Bij OutfitFactory kunnen we een verzorger, verpleger of uitbater van een wellnesscenter van top tot teen kleden. Bekijk dus zeker ook ons assortiment aan schoenen en jassen.

Outfit Factory

BEZOEK ONS

Store Lier -Mechelsesteenweg 198 - 2500 Lier

Store Antwerpen - Herentalsebaan 83 - 2150 Borsbeek

BEL ONS

BE +32 3 369 14 14

NL +31 40 808 0003

BESTEL ONLINE

www.outfitfactory.be

MAIL ONS

sales@outfitfactory.be

Openingsuren

MAANDAG - VRIJDAG

9:00 - 18:00

ZATERDAG

10:00 - 16:00

ZONDAG

Gesloten

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin